Portal logonWebsite builder logon

 Een link

Met SiteMentrix CMS kunt u eenvoudig links maken in uw website, zonder HTML-codes te hoeven intypen. Met SiteMentrix kunt u links maken naar pagina's of bestanden van uw website, of naar een andere plaats op het web. Ook kunt u een e-mail link maken; als uw bezoeker hier op klikt, dan wordt zijn of haar e-mail programma geopend en alvast het e-mail-adres in gevuld. U kunt een tekst als link gebruiken of een afbeelding als link gebruiken.

 

 

 

Een link naar een pagina maken

U kunt in een pagina van uw SiteMentrix website een link maken naar een andere pagina binnen uw website of naar een externe website. Uiteraard wordt u niet beperkt in het gebruik; u kunt zoveel links maken als u wenst. Voor het maken van een link is geen technische kennis nodig; het gaat eenvoudig met de SiteMentrix tekstverwerker.

 

Een link naar een pagina binnen uw eigen website maken

Het maken van een link binnen uw website van de ene naar de andere pagina is zeer eenvoudig: In het selectievenster zoekt u de gewenste pagina op; u hoeft het webadres dus niet op te zoeken.

 

 

Een link naar een pagina van een andere website maken

Met de online tekstverwerker van het SiteMentrix Content Management Systeem kunt u eenvoudig een link naar elke willekeurige website invoegen; u hoeft alleen maar het webadres in te voeren of te plakken.

 

Een link naar een bestand maken

U kunt ook een bestand uploaden, zoals een .zip-bestand en een link naar dit bestand op uw website plaatsen. Wanneer uw bezoeker op de link klikt, dan kan hij of zij het bestand downloaden. U kunt ook een link naar een bestand op een andere website plaatsen als u de URL heeft.

 

Een afbeelding als link gebruiken

U kunt in plaats van tekst ook een afbeelding  als link gebruiken.

 

Een e-mail link maken

U kunt een e-mail link maken in SiteMentrix, bijvoorbeeld mailto:noreply@sitementrix.com. Wanneer uw bezoeker op een e-mail-link klikt, dan wordt zijn of haar e-mail programma geopend en alvast het e-mail-adres in gevuld.

 

HTML <a> tag

De HTML code voor een link is <a>, maar met SiteMentrix hoeft u zich hier niet mee bezig te houden.

 

Uw domeinnaam in links naar uw SiteMentrix CMS website en domein registratie

Andere websites kunnen links naar pagina's in uw SiteMentrix maken. In de link komt uw domeinnaam voor, dit maakt de link wereldwijd uniek. Voor uw website heeft u dus een domein registratie nodig. Als u een SiteMentrix CMS website koopt kunt u gelijk een domein registreren. U kunt ook een domeinnaam gebruiken die u ergens anders heeft gekocht. Voor het versturen en ontvangen van e-mail op uw eigen domeinnaam kunt u bij SiteMentrix ook e-mail hosting kopen.

 

Webdesign zelf maken? Website online bouwen? Probeer het nu!

 

Sitementrix CMS Beoordeeld door Mia op : Eenvoudig en duidelijk. Beoordeling: 5

 

 

Beoordelingen van SiteMentrix Website Builder en online CMS

SiteMentrix is gemiddeld beoordeeld met een 5/5 o.b.v. 500 beoordelingen.

"Eenvoudig een link maken!"De editor lijkt erg op mijn tekstverwerker. Het is eenvoudig om een link naar een andere pagina te maken, simpelweg de pagina uit een lijstje kiezen. Kan niet misgaan!

"Ik kan mijn MP3's publiceren!"Wij hebben een SiteMentrix website voor onze band. Daar publiceren wij onze MP3 nummers voor onze fans. Uploaden en een linkje op een pagina maken was een makkie. Klikken, hoefde niet te tikken!

"Eenvoudig foto's uploaden!"Ik kan in 1 keer een heleboel foto's uploaden met de browser. En vervolgens de foto in een pagina plaatsen en een download linkje maken is ook makkelijk met de online editor.

 
Eenvoudig content bestanden uploaden en een link maken in een SiteMentrix website.

 

 

Buy your domain at SiteMentrix:  .asia - €12.35  .at - €12.84  .be - €6.92  .biz - €12.65  .cc - €11.01  .ch - €10.49  .co - €22.16  .com - €9.85  .com.co - €11.65  .com.ua - €46.50  .co.uk - €7.61  .de - €8.55  .dk - €8.10  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €8.18  .info - €12.18  .it - €8.26  .li - €10.49  .me - €9.69  .me.uk - €7.61  .mobi - €11.67  .name - €8.95  .net - €12.49  .net.co - €11.65  .nl - €7.50  .nu - €14.83  .org - €12.58  .org.uk - €7.61  .pm - €8.85  .pro - €13.12  .re - €8.85  .ru - €5.86  .tel - €12.47  .tf - €8.85  .tv - €26.70  .us - €8.56  .wf - €8.88  .ws - €24.64  .yt - €8.88